De Algemene Introductie Dagen (AID)

De AID (Algemene Introductie Dagen) wordt georganiseerd door de WUR (Wageningen University & Research).

Deze week begint op vrijdag en duurt tot woensdag. Tijdens de dagen zijn er allerlei activiteiten waar je aan deel kunt nemen en je eet elke avond bij een andere (studenten)vereniging.

Na het eten is er nog een activiteit vanuit de AID en daarna kun je naar de feesten van de (studenten)verenigingen gaan.

Wij als Unitas zijn er ook bij tijdens de AID. Zo zullen we bij de meeste activiteiten ergens staan met een informatiepunt waar je je kunt laten informeren of inschrijven voor de VIT of meteen als lid.

In de avond koken wij ook voor een aantal groepjes en kun je altijd langskomen om onze Verenigings Presentatie te bekijken.

Na het eten organiseren wij elke avond een andere activiteit, houd daarvoor de website en de facebook in de gaten.

De Verenigings Introductie Tijd (VIT)

De VIT is gericht gezelligheid en op kennismaking met je mede-eerstejaars en oudere jaars binnen Unitas. De VIT is absoluut geen verplichting, maar wel een goede manier om je snel vertrouwd te voelen binnen de vereniging. Kun je een of meerdere dagen niet, geen probleem. Geef het aan en er wordt rekening mee gehouden. Heb je je ingeschreven voor de VIT, dan ben je niet meteen lid van Unitas. Zo zit je nergens aan vast en kun je tijdens de VIT besluiten om bij Unitas aan te haken.

Vanwege Corona wordt er hard gewerkt aan oplossingen om een nieuwe vorm te vinden die past bij de regels van de overheid. Hierover zal snel nieuwe informatie komen. Vanaf 1 juli kun je je in elk geval inschrijven voor de VIT.