De Algemene Introductie Dagen (AID)

De AID van de WUR is van vrijdag 16 augustus tot woensdag 21 augustus, waarin de universiteit overdag veel activiteiten organiseert om Wageningen en de universiteit te leren kennen.

Tijdens de AID verzorgen de studentenverenigingen ‘s avonds feestjes waar je gratis naar toe kunt.

Unitas organiseert op vrijdag een karaoke-avond, zaterdag zijn er ska-bandjes geregeld. Zondag is een rustig moment om aan de bar te hangen en spelletjes te spelen. Maandag wordt er elektronische dans muziek (EDM) gedraaid. Dinsdag komen er metal-bandjes optreden en woensdag sluiten we af met een epische Top 100, waar iedereen gedurende de AID op kan stemmen.

De Verenigings Introductie Tijd (VIT)

De VIT is gericht gezelligheid en op kennismaking met je mede-eerstejaars en oudere jaars binnen Unitas. De VIT is absoluut geen verplichting, maar wel een goede manier om je snel vertrouwd te voelen binnen de vereniging. Kun je een of meerdere dagen niet, geen probleem. Geef het aan en er wordt rekening mee gehouden.

De eerste VIT is van zondag 25 augustus tot vrijdag/zaterdag 303/31 augustus, met het thema Temptation Weiland. Het begint in Wageningen, daarna gaan we met zn allen naar een mooie locatie in de buurt waar we de week zullen verblijven.

De tweede VIT is van vrijdag 20 t/m vrijdag 27 september, in de eerste periode, met als thema Kunnen we het maken. In het weekend gaan we naar diezelfde mooie locatie in de buurt, doordeweeks zijn de activiteiten in de avond in Wageningen.

Lijkt het je leuk om mee te gaan op avontuur? Klik dan hier en vul het inschrijfformulier in.