De Verenigings Introductie Tijd is een gezellige tijd om de verenging en haar leden beter te leren kennen. De VIT is absoluut geen verplichting, maar wel een goede manier om je snel vertrouwd te voelen binnen de vereniging. Kun je een of meerdere dagen niet, geen probleem. Geef het aan en er wordt rekening mee gehouden.

Update: Na de persconferentie van donderdag 6 augustus zijn er weer allerlei plannen veranderd. De eerste VIT van 24 tot en met 28 augustus kan in de originele staat helaas geen doorgang meer vinden, maar er wordt gezorgd voor een alternatief programma. Over de tweede VIT, 18-20 september, durven we nog geen uitspraak te doen.

Als je interesse hebt in Unitas kun je je hieronder opgeven voor een interessemail met meer informatie over Unitas en de introductietijd.

Wil je direct lid worden? Dat kan uiteraard ook, stuur dan een mailtje naar secretaris@jvunitas.nl!

De eerste VIT met als thema Tijdreizen is vanwege de corona-maatregelen veranderd, maar zal wel doorgang vinden. Informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

De tweede VIT met als thema Feestdagen? Ja, allemaal! van 18 tot en met 20 september vindt onder voorbehoud nog steeds plaats in Otterlo. Wil je je daarvoor aanmelden, stuur dan een mailtje naar VIT@jvunitas.nl!