Unitas weer open

Na enkele maanden stilte kunnen wij eindelijk weer mensen verwelkomen op Unitas! De komende tijd zullen wij alleen voor leden open gaan (1 dag in de week) en de gebruikelijke vergaderingen. We hopen snel weer meer open te kunnen, al lijken (open) feesten voorlopig niet mogelijk.

Openingsparty of lustrumyear Unitas: Chernobyl

 

This year Unitas celebrates their 85th birthday (17th lustrum)!
We will throw a big party to start our anniversary. The theme of the year is nuclear fusion!
Our own special russian Dj Djezzie Tilder will fill the evening with industrial and Russian Hardbass!
Dress up like your nuclear slav best and enjoy a glow in the dark welcome drink! Entrance is free and welcome drinks are limited.

Verbouwing

Omdat we bezig zijn met de verbouwing van ons nieuwe pand kunnen wij helaas de komende tijd geen open feesten meer geven. Zodra wij een open feestje organiseren, hier of op een andere locatie, dan komt dat natuurlijk hierbij te staan.

NYE feest

New Years Eve feest bij Unitas! Samen met Unitas het nieuwe jaar ingaan, wie wil dat nou niet? Kom naar ons open feest tijdens de jaarwisseling en maak een onvergetelijke wereldreis mee met het thema “Rock the world”.
We zullen je meenemen in een reis langs alle continenten waar overal wat leuks te beleven is.
Het startpunt is het Juneshoff Theater. 

LET OP:

Tickets dienen van tevoren gekocht te worden. Deze tickets kun je krijgen op https://www.ticketkantoor.nl/shop/RockTheWorld

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Karaoke Night

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Heb jij een stem als Mariah Carey of Antonelle Venditti en heb je zin in een feestje op 15 november? Geniet met ons mee in Vreemde Streken voor weer een geweldige Karaoke Night! Nodig al je vrienden uit om met je favoriete nummers en de grootste hits mee te zingen.

Jongerenvereniging Unitas verhuist!​

Na jaren zwerven heeft Jongerenvereniging Unitas een nieuw verenigingsgebouw gevonden. Op 3 juli 2018 heeft Stichting Eugeia Fonds, de oud-ledenstichting van Unitas, een koopcontract ondertekend voor Herenstraat 31. Na de zomer zal Unitas zich vestigen op haar nieuwe stek.

Sinds 2009 heeft Unitas door Wageningen gezworven op zoek naar een locatie om zich te vestigen. Het café aan de Herenstraat kwam naar voren als mogelijk verenigingspand, nadat een poppodium met jongerenvereniging in het oude postkantoor een te groot financieel risico bleek te zijn. Lucas Hoevers, voorzitter van Unitas, geeft aan heel blij te zijn dat Unitas na al die jaren weer een vaste plek heeft gevonden: “Er breekt een nieuw tijdperk voor Unitas aan. Hierin hopen we Wageningen weer veel te kunnen bieden, zowel voor studenten als jongeren.”

Op dit moment geeft Unitas al het merendeel van haar open feesten in de Herenstraat 31. De leden verheugen zich om hun activiteiten, zoals de mensa en ledenavonden, in een eigen gebouw te kunnen organiseren.